Renovatie

Onderhoudsbedrijf, montagebedrijf en afbouwbedrijf De Vos

verzorgt alle voorkomende renovaties aan Eurowoningen in Leusden. De opzet van Eurowoningen komt uit de jaren zeventig en blijkt in de praktijk een zeer succesvol woonconcept. Het concept Eurowoningen in Leusden is gebaseerd op een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de bewoners voor een aantal voorzieningen in de wijk, waardoor een uniek woonklimaat gerealiseerd wordt. Door de ruimere opzet van de wijk met Eurowoningen in Leusden dan de tot dan toe geldende normen en het feit dat de bewoners betrokken zijn bij het ontwerp en onderhoud van een gedeelte van de infrastructuur ontstaat een grote diversiteit in de wijk.

Onderhouds-, montage- en afbouwbedrijf de Vos heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van renovaties aan Eurowoningen en biedt daarvoor een zeer compleet dienstenpakket om een volledige ontzorging van de klant te verzorgen, alle werkzaamheden worden op professionele en vooruitstrevende wijze uitgevoerd, waardoor de overlast tot een minimum beperkt blijft. O.M.A. De Vos kan alle voorkomende renovatiewerkzaamheden binnenshuis uitvoeren aan uw Eurowoning in Leusden

Renovatiewerkzaamheden eurowoningen in Leusden

U kunt hierbij denken aan het renoveren of vervangen van complete badkamers, inclusief alle bijkomende werkzaamheden als het plaatsen van het sanitair, de aanleg van robuuste leidingen, de betegeling en de elektriciteit. Daarnaast kunt u ons inschakelen om uw keuken in uw Eurowoning in Leusden te vervangen, wij plaatsen uitsluitend kwaliteitskeukens en verzorgen alle bijkomende werkzaamheden op vakkundige wijze, waardoor u verzekerd bent van een duurzame, storingsvrije werking van uw nieuwe keuken.

Ook de renovatie van uw toilet(ten) behoort tot de mogelijkheden, waardoor u weer beschikt over een fris ogend toilet.Ook de aanleg van vloerverwarming kan onderhoudsbedrijf, montagebedrijf en afbouwbedrijf De Vos verzorgen.

 

Maatwerk werkzaamheden Eurowoningen in Leusden

Bij al onze projecten hanteren wij maatwerk, luisteren wij goed naar de wensen en behoeften van de klant, houden we rekening met het beschikbare budget en stellen we aan de hand hiervan en ook op basis van de plaatselijke omstandigheden een gedegen plan van aanpak op.

Onderhoudsbedrijf, montagebedrijf en afbouwbedrijf De Vos streeft naar tevreden klanten en biedt daarom altijd een goede nazorg.

Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn, maar garanderen onze klanten wel topkwaliteit en duurzaamheid.

Voor nadere informatie kunt u contact met ons opnemen per telefoon of per e-mail.

Wij zijn u graag van dienst in het renoveren van uw Eurowoning in Leusden!