Afbouw

Onderhoudsbedrijf, montagebedrijf en afbouwbedrijf De Vos

in Barneveld heeft een ruime ervaring in en een flexibele visie op renovatiewerkzaamheden in Barneveld en omgeving. Het dienstenpakket is veel omvattend en gebaseerd op een ervaring van 19 jaar. Is uw woning in Barneveld aan een professionele renovatie toe? Dan is O.M.A. De Vos DE aangewezen partij om dat voor u te realiseren.

Omdat u met één contactpersoon heeft te maken hanteren wij korte lijnen. Door onze vakkennis, die wij voortdurend op peil houden, kan onderhoudsbedrijf, montagebedrijf en afbouwbedrijf De Vos in Barneveld een optimale kwaliteit garanderen.

Doordat wij gebruik maken van de beste materialen

en moderne gereedschappen bent u altijd verzekerd van duurzaamheid en storingsvrij functioneren van de door ons aangebrachte voorzieningen en wijzigingen aan uw woning in Barneveld en omstreken.

Wij inventariseren de wensen en behoeften van de klant en baseren hier een vrijblijvende offerte op. Hierdoor wordt het voor alle partijen altijd duidelijk wat de te verwachten werkzaamheden inhouden en op welke kosten, inclusief eventueel meerwerk, gerekend moet worden.

 

Renovatiewerkzaamheden woningen in Barneveld

Onderhoudsbedrijf, montagebedrijf en afbouwbedrijf De Vos in Barneveld heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in een totaalpakket aan diensten, wat bestaat uit de volgende projecten:

  • Het plaatsen of vervangen van complete badkamers, inclusief alle bijbehorende taken op het gebied van sanitair, aanvoer- en afvoerleidingen, het aanleggen van elektriciteit en het betegelen van de badkamer.
  • Het plaatsen van complete keukens, inclusief alle bijbehorende apparatuur en de benodigde leidingen, waardoor u verzekerd bent van een storingsvrij functioneren en een grote duurzaamheid.
  • Het renoveren of plaatsen van toiletten.
  • De Vos heeft zich ook gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming, welke steeds populairder wordt door de geriefelijke en gelijkmatige warmte.
  • Aan- en uitbouwen aan een woning, veel ruimtewinst kan bereikt worden door een volkomen nieuwe inrichting van een zolderruimte, al dan niet voorzien van een dakkapel of dakraam.
  • Wij plaatsen ook houtkachels en gashaarden
  • Uw woning in Barneveld en omstreken kan door ons voorzien worden van nieuwe kozijnen en/of deuren.